Dalia Neeskens

Dalia steunt het Rode Kruis

( Member of team: Atheneum College Hageveld in beweging tegen Corona )

More information

Ik steun het Rode Kruis door een Mini-triathlon te houden. Ik loop 2,5 km hard, fiets 10 km en tot slot skeeler ik nog 5 km. Met mijn actie steun ik het Rode Kruis, die tijdens de coronacrisis hulp verlenen aan de meest kwetsbaren en het zorgpersoneel ondersteunen. Help jij mee met een donatie?

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

20/05/2020
17:46

Debby

View all
  View all
30/05/2020 | 15:58

De mini-triathlon

Vanochtend om 9:00 uur ben ik van start gegaan met de mini-triathlon! Ik deed dit samen met Isabel. We begonnen met 2,5 km hardlopen. We hadden gedacht dat we dat heel zwaar zouden vinden, maar dat viel eigenlijk heel erg mee.Toen we klaar waren met het hardlopen hebben we even lekker water gedronken en daarna was het tijd om weer verder te gaan. We gingen nu 10 km fietsen. Vanaf mijn woonplaats fietsten we naar Hageveld, daar hebben we even een leuke foto genomen. Toen we ongeveer op de helft waren van de 10 km hebben we even een pauze genomen. Daar aten we even een banaan om op kracht te komen en we dronken wat. Daarna gingen we verder. Het fietsen was helemaal niet zwaar. Isabel en ik vonden dat allebei het makkelijkt van alle drie de onderdelen. Toen we klaar waren met fietsen gingen we 5 km skeeleren. Het 5 km skeeleren was best wel zwaar, maar we hebben het gered. Hiermee was de mini-traithlon klaar! Ik vond het best wel leuk om te doen en toen ik klaar was gaf het mij een voldaan gevoel:)