Femke Akerboom

Femke peddelt voor het Rode Kruis

( Member of team: Atheneum College Hageveld in beweging tegen Corona )

Met mijn actie steun ik het Rode Kruis, die tijdens de coronacrisis hulp verlenen aan de meest kwetsbaren en het zorgpersoneel ondersteunen. Als sportieve uitdaging ga ik daarom samen met mijn collega's LO een rondje ringvaart suppen (60km). Dit willen wij met 7 gymdocenten in estafettevorm doen en als het lukt ook nog binnen 12 uur. Bewegen is belangrijk in deze periode waar wij veel stilzitten en daarnaast is het fijn om te kunnen ontspannen tijdens het sporten. "De wereld staat stil, maar hageveld blijft in beweging". Door te bewegen voor een ander hoop ik geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Help jij mee met een donatie? Iedere euro helpt in de strijd tegen corona!

 

 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

26/05/2020
13:07

Rosalie

View all
  View all
23/05/2020 | 15:43

Rondje ringvaart (60km) suppen voor het Rode Kruis

 Donderdag 21 mei 2020 was het zover en ging ik met mijn collega's van college Hageveld om 6:00 uur in de ochtend van start om de ringvaart te trotseren. 60 km suppen (Stand up paddle) in estafettevorm met 7 gympies in 12 uur. Dat was onze uitdaging die wij met zijn allen aan wilden gaan. Het was een fantastisch dag. Mooi weer, bijna wind stil en in ochtenduren was het heerlijk rustig. Vanaf 11:00 uur werd het aardig druk met allemaal bootjes op de ringvaart en moesten we alle zeilen bijzetten om te blijven staan op de golven! De bootjes waren genadeloos en gaven soms nog een beetje meer gas maar niets was ons te veel! Uiteindelijk kwamen we na 12 uur (en een beetje) weer aan bij het theehuis in de Cruquius waar we onthaalt werden door familie, collega's en vrienden!  Bedankt voor alle support afgelopen weken en de belangstelling die jullie voor onze sponsoractie hebben getoond. Het bedrag wat we inmiddels hebben opgehaald voor het Rode Kruis is fantastisch en we zijn nog niet klaar. Nu is het de beurt aan onze leerlingen van College Hageveld die ook ontzettend veel goede acties hebben opgezet. Samen hebben we al mega veel geld opgehaald. Iets wat we vorige week echt niet hadden durven hopen. Ons eerste streefbedrag stond op 3.000 euro en inmiddels staat er al een nulletje bij!  Bedankt voor het lenen van de SUPs Jochem Steur en FanaticSupBenelux! We stonden heerlijk op het water en we verder goed gezien door de shirt die gespondsord werden door Eyecatcher! Succes met jullie Acties leerlingen van College Hageveld! De wereld staat misschien even stil door deze coronacrisis maar wij blijven bewegen voor het Rode Kruis!  Rest mij te zeggen tegen de organisatie van het Rode Kruis: Sterkte met alle hulpverlening de aankomende tijd en hopelijk kunnen we vrijdag een mooi bedrag aan jullie  overhandigen zodat jullie kunnen blijven doen wat jullie al die jaren al doen. Hulpverlenen aan mensen die het nodig hebben!  Liefs Femke