Jon van Mourik

Balkonscène voor coronahulp

Meer informatie

Met mijn actie steun ik het Rode Kruis, die tijdens de coronacrisis hulp verlenen aan de meest kwetsbaren en het zorgpersoneel ondersteunen. Elke dag ga ik op mijn hometrainer op het balkon fietsen tussen 14.00 en 15.00 uur. Help jij mee met een donatie?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

05/10/2020
16:30

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
25/05/2020 | 15:32

Balkonscène 3

Onlangs werd ik geïnterviewd door radio UMTC. Tijdens mijn studie was ik lid van het UMTC. Inmiddels heb ik bijna 400 km gefietst voor coronahulp Rode Kruis. Ruim 70 donaties zijn binnen. Hartelijk bedankt daarvoor.Deel de film en mijn bericht zoveel mogelijk met je facebook vrienden! Bekijk hier de video