Jaline in actie voor het Rode Kruis

Seline Zwanikken en Jade Kooistra

( Member of team: Gymnasium Felisenum )

from €100 (15%)

Met onze actie steunen wij het Rode Kruis, die tijdens de coronacrisis hulp verlenen aan de meest kwetsbaren en het zorgpersoneel ondersteunen. Help jij mee met een donatie?

Wij gaan een alfabet beweeg challenge doen. De bedoeling is dat we aan elke letter van het alfabet een oefening koppelen (bijvoorbeeld B = 10 burpees). De lijst met waar elke letter voor staat zal als afbeelding bijgevoegd worden. 

Het idee is dat bij elke donatie degene die doneert een woord mag doorgeven en die zullen wij dan gaan uitvoeren. Dit doen wij op donderdag 4 juni, dus als u een woord wilt insturen, moet u voor die datum doneren. Het bedrag van de donatie maakt hiervoor niet uit, dat is volledig aan jou!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.