STAY SAFE AND DANCE

Luna Lein
Normal 5c97fe715b31ed7bca389aeddba01043422e71df
Qr
from € 250 (80%)

Wil jij ook een choreografie leren van Meyline? Dat kan!! Door te doneren steun je het Rode Kruis, die tijdens de coronacrisis hulp verlenen aan de meest kwetsbaren en het zorgpersoneel ondersteunen. Help jij mee met een donatie? Doneer minimaal €5,- en doe mee aan de dansles via het instagram account @staysafeanddance

Mijn naam is Luna Lein, en ik ben een eerstejaarsstudent communicatie aan de Hogeschool Utrecht. En ik organiseer een fundraising event voor het Rode Kruis, omdat zij zich nu veel inzetten tijdens de coronatijd. Ik merk om mij heen, dat er veel behoefte is aan activiteiten. Jongeren zijn klaar met al dat binnen zitten en voor zich uit staren. Daarom kwam ik met het idee, om samen met mijn dansdocent Meyline een live hiphop choreografie te organiseren! 

Het evemement zal plaatsvinden op 5 juni, van 19:00 tot 20:00. Meyline zal de choreografie live aanleren, zodat jullie allemaal mee kunnen doen vanuit huis! Dus lijkt dit jou leuk, en heb je zin om lekker te dansen? Doneer dan €5,- en stuur een volgverzoek naar @staysafeanddance.

Tot dan!

Liefs, Luna

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.