Atheneum College Hageveld in beweging tegen Corona

De wereld staat stil...Hageveld blijft in beweging, nu voor een ander!

More information

Blijven bewegen is essentieel, zeker in de coronacrisis! Maar oog hebben voor de ander, dit aandacht geven en je daarvoor inspannen is net zo belangrijk! In tijden van gepaste afstand zoeken wij graag de verbinding en doen dit door deze kernwaarden aan elkaar te koppelen. Hierdoor wordt onze slogan de komende weken: ‘De wereld staat stil…maar Hageveld blijft in beweging, nu voor een ander!’ Voor juist diegene die het het hardste nodig hebben in strijd tegen het virus en daarom ondersteunen wij van harte al het mooie werk wat het Rode Kruis doet in tijden als deze. Verschillende leerlingen van Atheneum College Hageveld uit Heemstede komen in de week van 25-29 mei 2020 met hun zelf gekozen challenge in beweging voor het Rode Kruis tegen Corona (binnen de richtlijnen die het RIVM heeft afgegeven) en hopen een mooi bedrag bij elkaar te bewegen!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

27/05/2020
17:54

Anonymous

View all
  View all
25/05/2020 | 20:25

Een halve Ton!!!

WAANZINNIG!! Dit hadden we toch niet durven dromen met z'n allen.... Wat als ideetje begon tijdens een online vergadering van de sectie L.O. is uitgegroeid tot een MEGAproject! Zo mooi dat we ondanks de afstand zo de verbinding voelen met elkaar! Echt geweldig! Hartverwarmend om te zien wat jullie bedenken aan toffe challenges, hoe enthousiast jullie zijn maar vooral hoe hard jullie gaan! Vandaag een prachtig artikel in het Haarlems Dagblad, de sectie L.O. die de actieweek aftrap met een supmarathon van 60km langs de ringvaart gevolgd door meer dan 1000 verschillende acties van jullie allemaal dit weekend en deze week. En dan nu die magische €50.000 voorbij.... wat een dag! Vrijdag om 17:00 uur zal de cheque met het totaalbedrag aan het rode kruis worden overhandigd. We houden jullie op de hoogte!