Calvijn College helpende handen

Helpen van mensen in nood door corona.
van totaal € 850 (298%)

Tijdens de weken dat we thuis onderwijs volgden moesten we beginnen met een nieuwe opdracht voor het vak Science. De docent heeft ons keuze gegeven waar die opdracht over moest gaan. Met grote meerderheid kozen we ervoor om ons in te zetten voor mensen die het moeilijk hebben in deze tijd.

Omdat we moeten leren samenwerken (ook op minstens 1,5 meter afstand en vaak ook digitaal omdat we niet allemaal tegelijk op school zitten) hebben we per groepje een teampagina aangemaakt. Alle groepjes zetten ook hun eigen acties op om zich in te zetten voor anderen. We hopen dat u wilt meehelpen door de actie te steunen en ook door te geven aan uw omgeving.

Groetjes van klas 2d en 2e Calvijn College Middelburg

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.