Thuis voor thuis

Geef thuis voor een ander huis
van totaal € 5.000 (86%)

Nederland bevindt zich door de coronapandemie in een ongekende crisis. En die vraagt om een ongekend antwoord. Daarom zamelen wij geld in voor het Nationaal Actieplan Corona: de grootste hulpoperatie sinds de Watersnoodramp in 1953.

Wij, Femke Kooij en Mila Molijn, zijn twee energieke en maatschappelijk betrokken Rijksambtenaren. Wij hebben het heel erg goed met onze vaste banen en een thuiswerkvergoeding. Deze doneren wij vanuit ons hart aan het Nationaal Actieplan Corona van het Rode Kruis. En nog liever doen we dit samen. Samen met iedereen die zijn of haar thuiswerkvergoeding, zakgeld, kerstbonus, marktplaatswinst of welke andere euro’s dan ook, wil delen.

Laten we onze krachten bundelen. Daarom ThuisVoorThuis!

Door deze doneeractie dragen wij ons steentje bij: door jullie te motiveren en uiteraard zelf te doneren. Doe je mee?

 

Meer weten: www.thuisvoorthuis.nl 

Suggesties mail naar: info@thuisvoorthuis.nl 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.